15 de març 2007

El tercer butlletí de la Plataforma: "in memoriam" a Joan Pellicer


La Plataforma pels pobles presenta un nou butlletí, el tercer, on vol retre un nou homenatge a Joan Pellicer.
Havíem estat conversant amb ell, i preparàvem una doble entrevista, una més curta per a aquests fulls solts i una més llarga per a publicar-la en la revista La Falzia, que editen els companys i companyes del Col·lectiu Vall de Vernissa. Ara, per força, les seues paraules ens ressonen d'una altra manera. El seu posicionament era més incisiu que mai, igual de compromés que sempre. L'entrevista ocupa les pàgines interiors.

La portada va dedicada a un tema delicat però que està esdevenint el major enemics de les nostres muntanyes. No parlem del foc sinó de les pedreres. L'acompanya un article d'opinió que signem totes les persones de la Plataforma pels pobles de la Safor, ara que s'apropen eleccions i tot el món és defensor del territori; justament ara...
A més, hi ha fotografies que fan cinc cèntims de la faena de la Plataforma pels pobles de la Safor; i la ja coneguda vinyeta del nostre amic Toni, que fa humor sobre les agressions al territori.

Espere que la gaudiu. Ja ens direu alguna cosa. També us animem a dir-nos i proposar-nos el que vulgueu a través del correu electrònic o contestant a qualsevol notícia que us interesse.
Teniu el nou núm. ací; i recordeu que a la columna de la dreta d'aquesta pàgina teniu tots els exemplars editats fins ara.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'Avanç i el Levante-EMV se'n fan ressò en un breu i una notícia, respectivament.