19 de febr. 2007

DIADA CONTRA L'ALTA TENSIÓ


Dissabte 24 de febrer esteu convocades totes les persones a Barxeta; la nostra lluita contra aquesta línea és la nostra manera de defensar el País Valencià.
A les 16:30 h, des de la plaça de l'Ajuntament, MANIFESTACIÓ UNITÀRIA.

Convoca: FUCAT (Plataformes Contra l'Alta Tensió de la Costera, la Ribera, la Valldigna, la Safor), Ajuntament de Barxeta, Coordinadora Contra l'Alta Tensió de la Valldigna, Plataforma Pels Pobles de la Safor
Recolza: Escola Valenciana, Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià
NOTA DE PREMSA:
Des del Fucat, convoquem la DIADA CONTRA L'ALTA TENSIÓ, que es celebrarà el proper 24 de febrer a Barxeta, La Costera del País Valencià, es per això que comuniquem:
· El FUCAT ha facilitat una cunya de radio i demana a aquests mitjans la seva difussió gratuita. Podeu trobar la cnya al següent enllaç: http://noaltatensio.bloc.cat/post/4363/139886 o adreçar-se per e-mail i us la facilitarem.
· El cantants Ximo Cafarena, Miquel Gil, Vicent Torrent, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Pep Botifarra, Vicent Savall, entre d'altres ja han confirmat la seva assistència al concert matinal "Musics valencians contra l'Alta Tensió" que es farà a Barxeta el dia 24 de febrer, coincidint amb la jornada reivindicativa i de suport a l'Ajuntament de la població. Al concert es farà un acte d'homenatge Joan Pellicer i a la tarda la manifestació.
hora 12:00 / Acte Central 13:30h
· Els Col·lectius; Plataformes i entitats tindran lloc al voltant de l'escenari de la plaça per muntar taules informatives i/o divulgat ives, amb l'autorització de venda de material. Us preguem confirmeu la vostra assistència al FUCAT.
· El FUCAT, i l'Ajuntament de Barxeta possibilitaran als mitjans de comunicació i a les TV la possibilitat de gravar imatges del que estiga passant en escena.
· La Federació d'Escoles en Valencià i el Col·lectiu de Músics Valencians 'Ovidi Montllor' també participaràn en part de les accions de protesta que s'estan preparant contra la línia d'Alta Tensió.
L'Escola Valenciana i el Col·lectiu Ovidi Montllor està previst que difonguen la convocatòria entre els seus membres i col·laboren en la campanya de recollida de signatures que començarà el mateix dia 24 de febrer i que te una duració estimada de 6 mesos i compareixeràn aquesta setmana en roda de premsa a la Ciutat de València, junt al FUCAT, per donar els últims detalls de la convocatòria.
Els músics del col·lectiu també realitzaran actuacions en la campanya de recollida de signatures que s'iniciarà el mateix dia de la manifestació.
Diferents músics de les bandes, dolçainers i tabalers dels pobles afectats, han estat cridats per fer una xaranga Unitària Contra l'Alta Tensió, esperem i desitgem l'assistència de tots els musics afectats al mati i/o a la vesprada per participar en l'esmentada xaranga.El FUCAT, ha facilitat la següent adreça per que els Músics Valencians, manifesten el seu suport, manifestant si particparàn en el concert, i deixant les dades de la seva plana web si la tenen: http://noaltatensio.bloc.cat/post/4363/139896

També hem fet una crida als artistes, perquè envien les seves obres per a la campanya "Artistes en contra de l'Alta Tensió". Els treballs artístics s'utilitzaran en una exposició col·lectiva que viatjarà pels pobles afectats i serviran per a futures campanyes del FUCAT.
· També s'admeten banners i altres recursos informàtics preparats per aquesta diada
· L'Expossició serà inaugurada també el 24 al matí i romandrà una setmana en aquesta localitat, després s'ubicarà a Castelló de la Ribera (inici de la línia) i el 23 de març es trasl.ladarà a la Ciutat de Gandia, al Claustre de l'Antic Convent de Sant Roc, actual seu de la Biblioteca Central de Gandia.
· El FUCAT, facilitarà l'adreça web del Catalèg virtual que a hores d'ara s'està enllestint.
Fem doncs una crida als artístes perque incorporen les seves obres a la dita mostra reivindicativa.
email de contacte: noaltatensió@hotmail.com
telèfon PKAT: 609279153