15 de nov. 2011

Pels Pobles de la Safor demana el vot pels partits minoritaris d'esqurres i verds

NOTA DE PREMSA CAMPANYA ELECTORAL 2011

Des de “Pels Pobles de la Safor” vam començar la setmana passada una campanya destinada a la població de la nostra comarca, per demanar un vot responsable amb la terra, crític amb els que van imposar un model territorial fonamentat en les macroconstruccions i els camps de golfs i que tenen una important part de responsabilitat en la gran crisi econòmica que estem patint. Perquè van crear i unflar una bombolla que ens ha explotat a tots i a totes a les mans. DEMANEM QUE NO S’ATORGUE LA CONFIANÇA ALS QUE VAN POTENCIAR UN MODEL QUE ENS HA DUT A LA CRISI, NI PSOE NI PP.


La nostra campanya vol recordar als saforencs els projectes de camps de golf, els PAI’s, les canteres, els polígons i les macrourbanitzacions que, arreu de la Safor, han aparegut durant aquests últims quatre anys. Projectes proposats per constructores i defensats per alcaldes principalment del PSOE i del PP amb poca responsabilitat política, sempre recolzats per un govern del PP a la Generalitat que va canviar les lleis i va permetre aquests danys irreversibles.
Volem recordar que tots aquests grans projectes destructors del territori i del medi ambient no estaven previstos als programes electorals d’aquests partits. Són projectes que han multiplicat o ho pretenien, per tres i per quatre pobles com Vilallonga, Alfauir, Ròtova, Palma, Ador, Tavernes de la Valldigna, Cullera...
Aquests partits polític han deixat que determinats constructors i promotors hagen fet els plans d’ordenació urbana del seus pobles, al seu gust, al gust i a les necessitats dels promotors. “Pels Pobles de la Safor” ho ha denunciat continuadament durant aquests anys i ara volem recordar-ho. Demanem als votants de la Safor que voten contra aquesta forma de governar i d’enganyar el poble i que ha fet que aquesta crisi siga més greu a l’estat espanyol, i sobretot a casa nostra. Dos de cada cinc parats de l’estat són valencianes/s.

“Pels Pobles de la Safor” demana el vot per a les opcions polítiques que defensen el nostre territori. Demanem a la població saforenca que no permeta governar els culpables d’aquest desgavell. Demanem el vot per a opcions verdes, ecologistes, d’esquerres, que defensen el nostre patrimoni natural i cultural, la generació de treball de forma responsable amb el territori; formacions polítiques que aproven impostos verds i que generen negocis i empreses pel medi ambient, que inicien una reforma agrícola que fomente l’agricultura i la ramaderia ecològica, que potencie el consum local responsable, el kilòmetre 0 de consum, la moratòria urbanística, la responsabilitat social corporativa...
És necessari. No doneu més poder al poder, no voteu als poderosos.
La nostra campanya demana una eixida de la crisi per un camí diferent del que ens ha dut fins a ella. Volem que es genere treball, però que siga un treball ètic i responsable amb els recursos, les persones i el paisatge. No volem treball precari, sinó treball estable, no destructiu, i respectuós. Per això demanem el vot per a les opcions que defensen la terra.
Us demanem que voteu partits minoritaris, d’esquerres i verds. És la nostra opció.