25 de jul. 2011

Éxit de la manifestació convocada pels indignats i indignades de Gandia en contra del camp de golf

Al voltant de 500 persones es van manifestar, convocats per l'acampada Safor- Valldigna, al Grau de Gandia. Els indignats i les indignades van voler dedicar una part de la manifestació a la reivindicació de la marjal i a clamar en contra del camp de golf. En aquesta part de la manifestació el companys i companyes de la Plataforma Pels Pobles de la Safor, vam col·laborar amb cartells i crits, afegint-nos a la convocatòria. Una comvocatòria que ha estat un èxit d'organització i d'assistència i que va deixar ben patent el rebuig que socialment ha generat aquesta fosca operació de l'ajuntament de Gandia.
Agraïm les fotos passades pels companys David, Laura, Raül i Isa.


 







4 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Orengo y concejales no hacían el ruc ni mataban el samaruc ?.

Cuando urbanizaron todo lo que quisieron sobre suelo de marjal :

- Campus de la Universidad Politécnica de Valencia.

- Torres de viviendas en alrededores del Campus UPV.

- Hotel Don Ximo.

- La ciudad deportiva (por suerte no se hizo pero estaban empeñados en ello )

Hay muchísimos más ejemplos,

Cuanta mala fe y mentira junta.

Torró cumplirá las leyes faltaría más, eso es lo que duele a mucha gente que le odia.

Anònim ha dit...

Salut,
en tots els casos que has citat el nostre moviment es va deixar la pell per impedir-los. Precisament la ciutat esportiva que comentes es va impedir gràcies al treball de la gent que forma Pels Pobles de la Safor, de la resta de projectes que has citat, vam lluitar molt, i en tots vam aconseguir a través de difícils negociacions i d'al·legacions i treball sense cobrar, que milloraren molt de com es plantejaven al principi...per exemple la sèquia que passa entre els edificis de la Universitat es va impedir que es soterrara com era la intenció inicial i així podria dir-te un gran etcc...es molt fàcil parlar com ara el teu cas i no estar a la línia del front lluitant contra les esbarrassades contínues de determinants governants. Et diré més amb l'esquerra alternativa (EV, EU, Compromís) ha estat sempre fàcil parlar i arribar a acords no així amb el PSPV i per descomptat amb el PP. El moviment en contra el camp de golf neix del moviment ecologista que representem i del moviment del 15M, moviments els dos clarament distanciats del PSPV. Sigues respectuós amb la nostra feina voluntariosa. Gràcies.

Anònim ha dit...

A Torró li farem cumplir la llei, però ell a soles no la compliria, de fet amb l'anunciament ja la està incomplint.

Anònim ha dit...

Bueno si tu consideras un gran logro que no se soterrara la acequia, pues adelante, el mamotetro del campus UPV no está en suelo de marjal, ni el resto de urbanizaciones, igual tienen un toque más ecológico pero yo no lo puedo distinguir.

A mi me da igual el golf y sus practicantes pero seguro que os molesta que planifiquen cualquier campo de golf en cualquier municipio de La Safor, provincia de Valencia y en toda la Comunidad Valenciana.

Y ahora resulta que te otorgas el poder de hacer cumplir la ley a Torró.