26 de jul. 2011

Comunicat dels indignats i les indignades d'Acampada Safor-Valldigna

MÉS DE MIG MILER DE PERSONES ES MANIFESTEN EN CONTRA DE LA CORRUPCIÓ, PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT I CONTRA EL CAMP DE GOLF A LA MARJAL
 
A ritme de batukada, la manifestació del darrer diumenge, 24 de juliol, va reunir a més de mig miler de persones, durant les quasi dues hores de recorregut que va tindre. Marxa que va arribar, en el moment de màxima afluència, a comptar amb vora mil participants, a l'altura del passeig de la Rosa dels Vents.
 
Sota lemes com "No, no, no ens representen", "Més educació, menys corrupció" o "La marjal no es toca!", les indignades i els indignats de la Safor i la Valldigna van estar acompanyats de ciutadans vinguts d'altres punts del País Valencià, com la Pobla del Duc, Albaida, Castellonet i València, i, fins i tot, d'altres punts de l'Estat, com Madrid. També comptaren amb la participació de col·lectius comarcals, com la Plataforma pels Pobles de la Safor.
 
La manifestació va aconseguir visibilitzar aquestes demandes, no sols entre la gent de la comarca, sino també entre centenars de turistes de la platja de Gandia. Membres de la Comissió "Salvem la Marjal" anaren explicant, durant la marxa, quines son les intencions de l'actual govern de Gandia, de construir un camp de golf en aquest valuosíssim espai natural. La reacció de quasi 500 persones va ser signar en contra, en una iniciativa que l'Assemblea va encetar diumenge i que pretén recollir signatures que expressen la negativa ciutadana a aquest atemptat mediambiental. 
 
 La marxa va finalitzar al monument Veles e Vents, on els participants formaren una gran cadena humana, es va llegir el manifest de l'Assemblea i es va guardar un minut de silenci per les víctimes a Noruega.
 
 
Comissió de Comunicació
Assemblea La Safor-Valldigna
Facebook: Acampada Safor-Valldigna