12 de nov. 2009

PREMI CIRC DE LA SAFOR 2009. JOSEP TARRASÓ I VICENT FERRER

3 comentaris:

a.c.casa clara de potries ha dit...

Amigues i amics:

Per segon any aneu a lliurar el premi “Circ de la Safor” nom i lloc emblemàtic de la nostra comarca i la defensa del territori. Ens haguera agradat oferir-vos alguna candidatura-encara que al coneixer els premiats tenim que dir-vos que heu encertat un any més.

JOSEP TARRASSSO I VICENT FERRER, a més a més d’aquells motius que heu fet public, són gent compromesa des de sempre i per a tota la vida.

JOSEP TARRASSÓ és conegut i amic nostre des dels anys ’70, quan venia a Potries a parlar-nos –a descubrir-nos- la nostra llengua, la nostra cultura, el nostre medi, i tantes coses desconegudes en aquells temps. Ha estat un referent; animant les iniciatives col.lectives i les trajectòries personals. Nosaltres l’hem proposat per a formar part del CEIC Alfons el Vell i més coses que de segur Ell li restaria importància per la seu personalitat senzilla: és una “bellísima persona”, un humanista.

Enhorabona a Josep i Vicent. i salutacions a tots els presents al sopar.

Vicent Gironès.
a.c.Casa Clara de Potries

José Mª Peiró ha dit...

No mirava el rellotge quan sentia llegir el text de la boca (gola) del company i paisà Jordi, crec, i va estar emocionant; un altre granet de mel del xanglot de moscatell d'esta senzilla i bonica nit de germanor a la Safor.
Molta salut! Tractarem de consensuar , també encertadament,les properes candidatureS, esteu convidats a participar, no cal ni dir-ho. Moltes gràcies. No em represente més que a mi, però de segur que la colleta pels pobles també signaria més o menys estes paraules si fera falta. ;)

José Mª Peiró ha dit...

Amb certa humilitat també, com li caracteritza a este "amador" de la seva terreta i la seva història que és Jesús Alonso (que amb companyia de sa dona Conxa, també soparen esta nit de germanor saforenca), ha tret a la seva bitàcola de "quimeres" un memorable article al voltant de la figura de Josep Tarrassó, que paga la pena llegir i rellegir: http://jesuseduard.blogspot.com/2009/11/josep-tarrasso-i-el-circ-de-la-safor.html