9 de nov. 2009

CONTINUEN LES XERRADES DE TARDOR 09'

Salut companys!!Pengem unes fotos de la xerrada del dijous passat. Va estar molt interessant i es va generar un debat molt intens i participatiu.Recordar-vos que aquest dijous dia 12 serà la última xerrada, sobre agricultura i consum responsable i ecològic "del tros al plat". Igualment recordar-vos que el divendres tindrà lloc el sopar de germanor, on farem entrega del premi Circ de la Safor als companys Josep Tarrasó i Vicent Ferrer del Col·lectiu Baladre de Vilallonga, per la magnifica tasca que han fet tant educadora com reivindicativa del nostre patrimoni ambiental i en especial del patrimoni del seu poble. Us convidem a tots a participar d'aquest acte i del sopar tots plegats al restaurant Tano Passeig. Els tíckets els podeu comprar al Casal Jaume I o el dijous a la xerrada de tardor.Les xerrades finalitzaran el diumenge amb una excursió al Racó del Duc on la gent del projecte Rius ens mostrarà com es custòdia un riu.
Animeu-se i difundiu la notícia.Pels Pobles de la Safor







2 comentaris:

José Mª Peiró ha dit...

Ai! Companys i companyes, com m'agradaria poder apreciar en la justa mida l'última foto (i de segur,no sóc l'únic), d'avall del tot, com toca que estiga, en el format adient per tal de poder-la ampliar, en consonància amb les altres i el tarannà transparent de Pels Pobles de la Safor. Gràcies!
José Mª ;)

Anònim ha dit...

Ai! Companyes i companys, com vull poder observar l'última foto, d'avall del tot, en el format adient per tal de poder ampliar-la, al igual que les altres, i poder observar amb més claredat eixa senzilla taula, plena de llumetes relatives al saber, per minúscul que siga, albergat en eixos llibres.
No serà difícil tractar de trovar-li el format adient per tal de satisfer la meua ganeta (de segur que no sóc l'única persona en eixa situació). Em quedaria molt agraït.
Pels Pobles de la Safor, transparència, senzillesa, lluita sana, intercomunicació de branquillons d'un gran arbre...
José Mª