10 de des. 2008

SOPAR DE GERMANOR-FINAL XARRADES DE TARDOR 08'



SOPAR DE GERMANOR-ENTREGA DEL PREMI CIRC DE LA SAFOR A JOSEP Mª FERRAIRÓ

Com bé sabeu, durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, la Plataforma pels Pobles de la Safor ha estat realitzant tota mena d'activitats al voltant del medi ambient. Exposicions, xarrades, documentals i activitats, s'han anat succedint una enrere l'altra fins a arribar a la última activitat programada que farem aquest divendres dia 12 de desembre. Serà el Sopar de Germanor, una nit on volem reunir a tot el mon ecologista i ambiental de la comarca. Durant el sopar, farem entrega de la primera edició del premi que hem anomenat "Circ de la Safor". Un premi que l'assamblea de la Plataforma pels Pobles de la Safor, va decidir entregar a Josep Mª Ferrairó, per la seua trajectòria exemplar en torn a la difusió i defensa del patrimoni natural de la Safor i del seu paisatge. Així doncs, el sopar serà també un humil homenatge al nostre benvolgut Josep Mª que ha treballat molt i de valent per aconseguir una societat més justa amb el paisatge que l'envolta, molts saforencs, van començar el seu camí per la natura de la mà de Josep Mª i dels seus companys del GEMAS (Grup d'Estudis Mediambientals de la Safor). Gràcies entre altres coses a les seues classes, els seus llibres i les seues xarrades, es va encendre l'espurna de l'estima cap al territori diànic i saforenc. La Plataforma pels Pobles de la Safor li està agraït de debó i és per això que li fa entrega d'aquest merescut guardó.
El sopar es realitzarà al restaurant Tano- Passeig, i serà a les 21,30 hores, el ticket del sopar es pot reservar a l'adreça de la plataforma (pelspoblesdelasafor@gmail.com) i el plaç d'inscripció finalitza el dia 11 de desembre (dijous) a les 14 hores.
Moltes gràcies a tots els que amb la seua presència han col·laborat a que aquestes IV XARRADES DE TARDOR, hagen estat tot un èxit.

3 comentaris:

a.c.casa clara de potries ha dit...

Des de l'assoc. cultural Casa Clara dde Potries ens alegrem del premi atorgat a Ferrairó. Que podem dir d'ell...quan aquest col.lectiu de Potries començà per l'any 1982, Josep Maria ja feia temps que anava xafant el nostre territori. Enhorabona! i a vosaltres tambè pel treball que esteu fent.

el setial ha dit...

Enhorabona a Josep Maria Ferrairó pel premi i la seua tasca.

I amb el vostre permís referenciem la següent notícia apareguda a VilawebGandia, sobre els esmentats premis:

"L'alcalde d'Ador, Juan Vicente Estruch, guanya la Carrabassa Insostenible que atorga la Plataforma pels Pobles
Nèstor Novell i Fernando Mut, queden en segon i tercer lloc"

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3165647&p_edi=gandia

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a la Plataforma per l'homenatge.

Jo no vaig poder estar-hi per viure fora, pero stic segura que a Ferrairó i la resta de companys del G.E.M.A.S., als qui he acompanyat algun cop de ben petita, els va emocionar molt el vídeo (o al menys, a mi m'ha emocionat).

Així, enhorabona Josep Mª, i enhorabona a la Plataforma pel vídeo i la tasca que desenvolupeu!.
I Bon nadal!

Conxa