14 de des. 2008

Juan Vicente Estruch i Estruch, Alcalde d’Ador, premiat amb la "Carabassa Insostenible"

NOTA DE PREMSA

La Plataforma pels Pobles de la Safor concedeix la seua I Carabassa Insostenible en reconeixement a la tasca realitzada en favor de la insostenibilitat i l’hipotecament dels recursos naturals de les properes generacions a:

Juan Vicente Estruch i Estruch, Alcalde d’Ador, per l’urbanisme de PAI que ha practicat durant els darrers anys, per haver plenat el terme de macrourbanitzacions insostenibles, per la bestiesa de PGOU que vol desenvolupar, que preten urbanitzar el cor agrícola de la comarca, i per no preocupar-se per aturar la pedrera que s’està menjant la muntanya del castell de Palma i la massa forestal que hi trobem.

En 1r accèssit a Nestor Novell i Sanxo: per defendre un model insostenible de superfícies comercials a la ciutat de gandia, basat en grans superfícies que allunyen a la ciutadania de les funcions urbanes de proveïment i l’obliguen a dependre del cotxe per a desplaçar-se fora de la ciutat cap a les grans superfícies comercials, provocant un consum banal i irracional de combustibles fòssils i un model de ciutat basat en el cotxe.

En 2n accèssit a Fernando Mut Oltra: per anunciar als mitjans de comunicació que s’urbanitzaria l’horta i la marjal de Gandia amb una gran avinguda, abans del projecte de participació social en el que segons les seues paraules “Gandia projecta Gandia”.

Donada la gran quantitat d’aspirants que hi havia per obtenir aquest nefast reconeixement ens ha estat molt difícil realitzar la selecció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Y la "carabassa per burro" al enginyer de camins Bernardo Montserrat, redactor del PGOU de Vilallonga i de Castellonet de la Conquesta ?

Anònim ha dit...

De la pedrera de Vilallonga no hi han responsables que l'aturen ?