7 de febr. 2008

Dibuixant la Gandia del 2025

[Reportatge de Saforguia]

Extracte:
Plataforma pels Pobles de la Safor: "Desearíamos que Gandia no creciera de forma difusa, fomentando urbanizaciones que, pese a tener baja densidad, consumen gran cantidad de suelo. También debería potenciar y proteger espacios naturales, como el marjal y la playa de l'Ahuir, y aprovechar los terrenos cultivables que aún se conservan para cultivos ecológicos. Desde la Plataforma sigue preocupándonos también el futuro de Marxuquera. Es bueno que Gandia dé nuevos servicios, pero confundir desarrollo con crecimiento es pervertir el término en sí mismo".

2 comentaris:

Carlos V ha dit...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com

www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

Anònim ha dit...

Us en recordeu de xiquets a escola quan estudiaveu Història d'Espanya?
Us en recordeu del "Despotisme Il·lustrat"? Crec que era de l'època del rei Carles III. Jo no era un bo estudiant; no es que no fosse un bo estudiant, la veritat és que no estudiava molt. Però recorde eixa mena de feixistada del "tot per al poble però sense el poble". I a voltes, malgrat els segles de distància, la cosa apenes ha evolucionat (en estes aspectes de "tallar l'abadejo", o siga, planificar l'urbanisme...)
Molta Agenda 21, debats, sessions de participació ciutadana, però al final sembla que el despotisme (no imprescindiblement il·lustrat) mana.
Ja us apanyareu, ja ens apanyarem, però és una llàstima el no poder compartir soberania popular...

Vostres les rendes,
nostres les sendes.