18 de juny 2007

PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT

EL DIA 19 DE JUNY, DIMARTS,A LES 13.30 H
EN LA PLAÇA REI EN JAUME I (PLAÇA DELS COLOMETS)
PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT
NO A LA CONCERTACIÓ DEL BATXILLERAT

LA PLATAFORMA PELS POBLES DE LA SAFOR RECOLZA A LES AMPES PÚBLIQUES DE GANDIA I CONVOCA ALS SEUS SIMPATITZANTS I A LA CIUTADANIA DE GANDIA A PARTICIPAR DE LA CONCENTRACIÓ QUE TINDRÀ LLOC EL DIMARTS 19 DE JUNY A LES 13.30 HORES A LA PÇ DELS COLOMETS DE GANDIA PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITATNO A LA CONCERTACIÓ DEL BATXILLERAT

El Govern de la Generalitat aprovà, sense consens de la comunitat educativa, la CONCERTACIÓ DEL BATXILLERAT, es a dir, els col•legis privats ara tenen unitats de Batxillerat “concertades”, mentre que en els instituts públics s’han tancat algunes unitats com és el cas de Gandia en els IES Ausiàs Marcha i IES María Enríquez. Les AMPAS públiques considerem que aquesta actuació és un atac a la Educació Pública. La dedicació de recursos públics al Batxillerat dels centres privats escapa al control públic, implica un desequilibri en la xarxa educativa i suposa malbaratar els diners de tots/es, donat que en els centres públics hi ha places suficients i de qualitat per a poder atendre la demanda. L’Educació Pública ha de tenir prioritat en les vertaderes necessitats cal recordar els “barracons”, deficiències d’infraestructures, aules massificades, etc.

COORDINADORA DE AMPAS DE GANDIA, EN TOTAL DESACORD AMB AQUESTA ORDE, CONVOCA TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA A LA CONCENTRACIÓ:

EL DIA 19 DE JUNY, DIMARTS, A LES 13.30 H
EN LA PLAÇA REI EN JAUME I (PLAÇA DELS COLOMETS)
PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT
NO A LA CONCERTACIÓ DEL BATXILLERAT