25 de maig 2007

PEGADA DE CARTELLS

Gandia ha amenegut amb un cartell que encara no havia aparegut a la campanya política, es tracta del Tio Sam taxat sobre la petició del vot responsable i per la terra. Així continua l'anomenada ALTRA CAMPANYA de la Plataforma Pels Pobles de la Safor.

Aquesta nit (per la nit del dijous dia 24 de maig), "Pels Pobles de la Safor" ha pegat 1.000 cartells de la seua campanya demanant el vot contra els camps de golf, els macroPAI's i els alcaldes que es someten als promotors. La campanya encetada aquesta setmana busca fer memòria entre la població comarcal per a recordar qui ha defensat la terra i el nostre paisatge i que pel contrari ha estat a favor de la seua destrucció.

La Plataforma Pels Pobles de la Safor demana el vot pels partits D'ESQUERRES I ECOLOGISTES que han estat a les nostres manifestacions, als plens i als jutjats, junt amb nosaltres defensant els nostres aquífers, el nostre paisatge, els nostres boscos, CONTRA ELS CAMPS DE GOLF I LES SEUES MACROURBANITZACIONS.

Hui divendres continuarà la pegada de cartells i el repartiment de panflets. Així que si vegeu al TIO SAM pareu a veure el que ens diu.