13 de febr. 2007

Homenatge a Joan Pellicer (11-02-2007)


Vicent Savall, ha interpretat una conmovedora "melodia amb flauta de mans" ... (podeu veure el 2n vídeo). Dues escultures romandran al paratge per rememorar Joan Pellicer.
Redacció - La Valldigna.

Arribats de La Costera, La Marina, La Ribera i La Safor Valldigna, els participants en la passejada han plantat arbres en memòria de l'amic Joan, han contemplat les dues obres que d'ara endavant presidiran aquest paratge valldignenc, i han llegit uns emotius textos en memòria del etnobotànic valencià mort aquesta setmana passada i vinculat als moviments ecològistes de les comarques centrals.

A la muntanya s'han vist amics de Joan vinguts de totes les comarques, cares conegudíssimes de la comarca i d'arreu del País. La marxa ha estat recolzada per diferents associassions, col.lectius i plataformes, com la "Mitja Galta" de Manuel-Ènova (La Ribera), el Col.lectiu "La Vall de Vernissa" (La Safor), PKAT (La Valldigna), NAT-Barxeta (La Costera), entre d'altresJesus Vilaplana ha realitzat una de les dues escultures de pedra realitzades per commemorar el lloc, i que presidiran d'ara endavant aquest paratge.

L'acte ha acabat amb un brindis per Joan amb mistela, acompanyat per un tros de "coca morena", dolç tradicional de la cuina saforenca.

Font: L'Avanç

Us oferim algunes imatges de l'homenatge a Joan Pellicer , celebrat el passat diumenge 11 de febrer, als vessants del massís del Mondúver. Les imatges són propietat de l'Associació la Mitja Galta. En elles, diversos membres de la Plataforma fan una lectura de fragments de Meravelles de Diània, Bellreguard, bell esguard (ambdós de Pellicer), l'Odissea i un poema de Miquel Martí i Pol; també es fa la presentació de les escultures.


Recull fotogràfic de l'acte: Diari Digital Valldigna