7 de gen. 2007

El FUCAT demana la implicació de l'Ajuntament de Tavernes

Obtenen el compromís de l'alcalde per traslladar les peticions al ple
Una representació del Fòrum Unitari Contra l'Alta Tensió (FUCAT) es va entrevistar ahir dimarts amb l'alcalde de Tavernes de la Valldigna, Eugenio Pérez Mifsud, per demanar una partida pressupostària per impulsar el recurs que presentarà l'Ajuntament de Barxeta al Tribunal Europeo de Luxemburg, la creació d'una comissió de seguiment i el recolzament institucional per a la manifestació convocada per al 27 de gener a Barxeta (la Costera).
L'alcalde de Tavernes de la Valldigna s'ha compromés a transmetre aquestes peticions als diferents grups polítics de l'ajuntament, a incloure-les en el proper ple municipal i a garantir l'assistència dels membres de la coordinadora i de la plataforma contra la línia d'alta tensió. Tanmateix, a nivell personal, l'alcalde s'ha pronunciat en contra del recurs que presentarà l'Ajuntament de Barxeta.
Des de la coordinadora han lamentat aquest posicionament, i han demanat públicament a la resta de regidors i regidores que s'hi posicionen a favor i, a l'alcalde, que reconsidere el seu posicionament.
[+ info: Vilaweb]