17 de des. 2012

Entreguem el premi Circ de la Safor, ja van 5!!

V PREMI CIRC DE LA SAFOR

En el marc de les V Xerrades de Tardor, la Plataforma Pels Pobles de la Safor ha atorgat el V premi "Circ de la Safor" al company Aureli Mansanet i Mansanet de Simat de la Valldigna.

Amb aquest premi volem destacar el treball que Aureli ha fet per la nostra comarca, un treball diari que ha fet amb cordialitat i passió. Una lluita constant dirigida sempre a protegir la natura i la cultura, dirigit a recuperar les tradicions i a tractar amb estima a la terra. Aquesta lluita l'ha dut a participar de forma activa en diferents associacions locals i comarcals, també a fer-ho a través de la política, havent estat regidor del BNV a l'ajuntament del seu poble, Simat de la Valldigna. A la nostra Plataforma ha destacat per la seua constància, la seva activa presència i col·
laboració. La lluita contra la línia d'Alta Tensió a la Valldigna, el treball per la recuperació de la xarxa tradicional de reg a la seua vall, la divulgació del patrimoni cultural i natural de Simat i alhora de la Valldigna i de la Safor, per tot arreu, són algunes de les tantes batalles que ha lliurat i on ha aportat amb gran humiltat el seu gran grà de sorra.
Per això els companys i companyes de Pels Pobles de la Safor li estem agraïts i agraïdes, i és per això que hem decidit reconèixer modestament aquest esforç i aquest treball.
Necesitem que Aureli i els companys i companyes com ell, continuen defensant la comarca de les contínues agressions que pateix i demostrant que un altre model de territori i d'economia és possible i és veritable.

La entrega del premi va ser  el dissabte 15 de desembre al restaurant Tano Passeig, després del sopar de germanor que reuneix als companys i companyes del moviment ecologista de la Safor. Juntament amb el reconeixement s'entrega una escultura d'un artista de la comarca. Aquest any l'escultor que col·labora i al que volem agraïr públicament la seua aportació, és Josep Basset, amb l'escultura anomenada "Teulades".

El premi "Circ de la Safor" l'atorga la Plataforma Pels Pobles de la Safor a persones destacades de la nostra comarca per haver entregat part del seu temps i de la seua energia a defensar el patrimoni natural i cultural de la Safor