27 de març 2012

El 29 de març tots i totes a la Vaga General

Pels Pobles de la Safor convoca a la Vaga General del dia 29 de març. No estem d'acord amb les retallades, no estem d'acord amb la reforma laboral i no estem d'acord amb la política ambientals i les desicions preses entorn als recursos naturals (modificació llei de costes, prospeccions pretrolieres, retallades del 80% en pressupostos ambientals i forestals, reducció de les brigades de prevenció i extinció d'incendis, unificació de parcs naturals i redució de personal i pressupost en tots els espais protegits del País Valencià, eliminació d'ajuts a les energies alternatives...). Aquestes desicions tant de la Generalitat Valenciana com de l'Estat espanyol, perjudiquen seriosament el nosre territori, possen en perill els nostres recursos naturals i continuen sense centrar les forces en un canvi de model econòmic, al contrari indaguen i expandeixen el model que ens ha generat la crisi enconòmica que estem patint, el model de la especulació tant financera com territorial.
Per això convoquem a totes les associacions que formen part de la Plataforma Pels Pobles de la Safor i a tota la societat civil a la vaga general de treball i de consum que se celebrarà el dia 29 de març.

ACTES A GANDIA AL VOLTANT DE LA VAGA GENERAL DEL DIA 29 DE MARÇ QUE CONVOQUEM, LA CGT junt al 15M , la Plataforma d'estudiants, Pels Pobles de la Safor i altres col.lectius de la comarca:

- DIJOUS, 29 DE MARÇ, DIA DE LA VAGA,  ASSISTIREM A LA CONCENTRACIÓ DE LA PORTA DE L'HOSPITAL A LES 11 H.. RECORDEU QUE LA VAGA ÉS GENERAL I COM QUE NO CONSUMIREM NI ANIREM ALS BARS.

- ENS CONCENTREM A LA PORTA DE L'HOSPITAL A LES 11 H i anirem cap a la Plça. de LA INDIGANCIÓ ( PL. AJUNTAMENTE) QUE ENS CONCENTRAREM I ENS SUMAREM A L'ASSAMBLEA POPULAR QUE ES FARÀ A LES 12 H..

- Manifestació de vesprada a València