22 de febr. 2012

Pels Pobles de la Safor recolza i es solidaritza amb els estudiants i les estudiants del Lluís Vives

Més de 500 persones s'han reunit a Gandia avui per exigir responsabilitats i per fer de pont amb els companys i companyes de València. Convocats pels estudiants de la Universitat Politècnica de València del Campus de Gandia, un grup nombrós de persones s'han reunit a la plaça de l'ajuntament per manifestar el seu rebuig a la violència. Membres de Pels Pobles de la Safor han estat presents i així han fet visible el nostre recolzament als estudiants de Gandia i de València.
 
http://www.youtube.com/watch?v=VRGA96oY8XM


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Puedo reconocer a un liberado sindical del Hospital de Gandía, si esas personas que cobran de la Generalitat pero están solo para "sus labores personales" de su sindicato, que no están defendiendo los intereses de todos los trabajadores del Hospital, solo de su sindicato, CCOO.

Por estar sin trabajar en su puesto de funcionario tienen que contratar a un interino que luego querrá que lo hagan fijo sin hacer oposiciones.

Así va España, gracias a los sindicatos. Que se subvenciones de sus socios y nada más.

Anònim ha dit...

El teu comentari em fan veure que no entens res del que és la democràcia. Segurament no cal raonar amb qui no té ganes de raonar.