25 d’ag. 2011

No deixarem de cridar. Cap agressió sense resposta!

Gràcies als companys i companyes de Spama Safor, Iniciativa Animalista, Pacma, i Anima Naturalis entre altres per convocar aquesta manifestació. Us donem recolzament. 


 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Me imagino que toda esa gente de la manifestación es vegetariana, que no comen jamón serrano en su vida, pues bien si vieran como se tratan a los animales que se les sacrifica en los mataderos durante el transporte desde la granja, la estancia en el matadero y el sacrificio posterior, entonces hablaríamos, que hay mucha hipocresía,ignorancia, mentira y ganas de hacer daño.

... ha dit...

Doncs això "sang i tortura no són cultura" en tot cas són negoci d'escorxador, de carnisseria local i de consum propi o col·lectiu en torn d'una paella, però mai cultura, espectacle o diversió...sinó necesitat i bé bàsic.

Veterinari ha dit...

Pots asegurar tu, anònim, com es tracten els animals durant el seu transport i durant els seu sacrifici?, ho has vist?, coneixes les lleis de benestar animal durant eixes activitats? saps que hi ha inspectors de sanitat comprovant, entre altres coses, el compliment d'eixes lleis?, saps que al mateix temps Comisaris Europeus inspeccionen a L'Estat espanyol per assegurar-se que les fem complir?, saps que si no es compleixen l'Estat espanyol és sancionat?, i saps que, finalment, sí que es compleixen?. És molt fàcil parlar per parlar.
D'altra banda, anònim, saps com es crien els bous que van a ser torejats?, saps com es manipulen les astes sense que visualment es note i deixant el bou pràcticament desprotegit?, saps com una dieta pot unflar la massa corporal, donant aparença de cos fort, al temps que l'animal té dèficit energètic i per tant no té força?, doncs tot això són unes pràctiques tan habituals, tan establertes, tan practicades dia sí i dia també, que s'expliquen obertament en les facultats de veterinària. El bou que surt a la plaça ja no és un bou. I per si fora poc "l'art" del matador encara necessita debilitar-lo més durant la correguda. És incomprensible que gent disfrute/disfruteu mirant eixa tortura i eixe sofriment innecessari.
Efectivament anònim, tens raó, hi ha molta ignorància i molt de salvatge, encara, en aquesta societat que es creu civilitzada.

Anònim ha dit...

Pues si que sé de lo que hablo cuando digo como se maltrata a los animales que van a sacrificio, lo se porque lo he visto con mis ojos, se lo que son las leyes de bienestar animal y se como tratan muchos ganaderos a sus animales durante el transporte hasta el matadero, y te digo que si toda esa masa que había allí también supiera como se trata a los animales para sacrificio serían todas vegetarianas pero pongo la mano en el fuego que ni un 2% de los que estaban allí rechazan comer carne.
De los toros no puedo hablar como los tratan pero casi todos los ganaderos de reses bravas miman a su cabaña ganadera, siempre habrá desaprensivos, que de esos son los que queréis que se extienda la imagen a todos los demás.

Si señor hay muchísima hipocresía e ignorancia en España.

Anònim ha dit...

Mira aquí te pongo la dirección de una página web de protección de los animales,(http://www.animals-angels.de/startseite,en_ORG.html), es una organización alemana que tiene delegación en España, y si sabes ingles o alemán busca en su archivo y verás como España sale como infractora en el bienestar de los animales que van a sacrificio, busca, busca y mira si ves maltrato en el bienestar de las reses bravas.

Anònim ha dit...

Para el veterinari, pues si he tratado con veterinarios fichados por la Conselleria, tanto de sanidad como de agricultura y ganadería, y mi impresión de ellos es pésima.

Ellos han sido los culpables de que la actividad ganadera haya cesado en La Safor, ellos/as que solo han mirado por su salario y nada por el ganadero, ellos/as que tenían plaza algunos sin ganársela por oposición pura y dura, ellos/as que eran simplemente funcionarios y que han atropellado a los pobres ganaderos de toda la vida, ignorantes ellos e indefensos ante la administracion autonómica.
Si quieres te cuento más, de bueno nada.

Veterinari ha dit...

Anònim 1: clar que hi ha persones sense escrúpols que maltracten els animals, (en casa, en la granja, durant el transport,...). Afortunadament, i des del 2007, cada vegada molt menys, (gràcies a la concienciació i, a les lleis); mira estadístiques. Però quan eixos desaprensius maltracten animals estan actuant contra la llei, i tenim ferramentes contra ells. Les corregudes de bous, però, són legals i aplaudides.
També és de veres que, fins i tot, complint-se les actuals lleis de benestar animal, personalment podem creure que el benestar aconseguit és encara insuficient. Malgrat això, el tema és INCOMPARABLE amb la tortura dels espectacles a la plaça.
Webs antitaurines hi ha un fum; no digues, per favor, " casi todos los ganaderos de reses bravas miman a su cabaña ganadera". Uff!!, els propietaris dels bous són poderosos i, fins i tot, els veterinaris que actuen en la plaça de bous, dictaminant si el bou pot eixir o no per ser "maltractat", tenen dificultats per denunciar el que saben. Màfies de poder, ja saps.
De tota manera, ahí va un enllaç per denunciar qualsevol maltracte animal del que tingues constància; això inclou el transport animal, el moment del sacrifici a l'escorxador, un propietari que pegue puntellades al seu gosset, etc. Però no inclou el maltracte a la plaça. Eixe no es pot denunciar, és art! Que hi farem!
http://www.pacma.es/denuncias

Anònim que acaba amb "Si quieres te cuento más, de bueno nada". Sí, per favor, "cuéntame más". Noms i actuacions dels culpables. Va!