1 d’ag. 2011

Ara el Fòrum XXI que no pare el crit que cresca!

Ara, el fòrum 21 de Gandia. Una pluja de crits en contra del camp de golf, de crits amb seny i formació. Escolteu-los!!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

El mensaje es claro, dice que los miembros del Forum XXI muestran su rechazo al campo de golf, y al final del artículo dice que el alcalde no reunió al foro para explicar detalles.
Entonces, ¿ qué miembros del Foro son los que se han pronunciado ?, porque oficialmente parece que no ha habido reunión formal de ese consejo asesor.
Por cierto en la siguiente dirección podemos ver quienes componen ese foro :
http://www.gandia.org/web/guest/forum-21

Me imagino que estará obsoleta pues al cambiar la composición del gobierno local también cambiarán los miembros representantes.

Por cierto, en el Levante del 3 de agosto sale un artículo sobre la nueva residencia universitaria junto al campus UPV.

Seguro que esa construcción no ha ocupado suelo de marjal protegido.
Ahí nadie dijo nada, ni GEMAS ni Forum XXI, ni Plataforma Pels Pobles.

Pels pobles de la Safor ha dit...

Salut,
les comissions del Foro XXI continuen funcionant i es reuneixen. La NP que ens va arribar a nosaltres del Fòrum que tenia registre d'entrada de l'ajuntament, especificava ben clar que eren el coordinador i membres del fòrum (supose que els que es reuneixen a les comissions) els que manifestaven aquest desacord i denunciaven el fet de no respondre a la convocatòria del coordinador del fòrum. Si tant t'interesa la marjal, nosaltres com veus no donem abastiment, i anem als temes més crucials, ja t'he dit diferents vegades que t'animes i si no vols venir, sigues tu el que denúncia els fets com ara el de la residència universitària que dius. Investiga un poc i denúncia públicament, tothom ho podem fer, tenim una força individual immensa, però hem d'emprar-la responsablement i bé. Ànims, ja pots començar amb el tema dels nitrats que és tela, el del motor de la marjal que llença aigua al mar o la residència de la Univ. Penjarem si són coherents i responsables, els teus articles a la web.