10 d’abr. 2011

Altra vegada la cendra! i altra vegada paradissos perduts

un govern etern del PP...ni plans de gestió per finques privades, ni consorci forestal, ni centre de la propietat forestal, ni ajudes anuals de recolzament a propietaris, ni tan sols un pla forestal valencià, que duen 10 anys fent...marejant la perdiu per no tindre cap partida pressupostària destinada a la gestió del territori...una pandilla d'inútils, és el que són, ja està bé gent, reboteu-se i que se'n vagen per sempre!

Fotos extretes de Las Provincias del diumenge:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Y los ayuntamientos de Almiserat, Rotova, Lluchent y Benicolet no deberían tener unos planes de emergencia para incendios forestales, como algunos ayuntamientos si que los han redactado ?.
¿ y por qué las urbanizaciones de chalets en la montaña no tienen su propio sistema de protección mediante balsas y una red de aspersores en torres ?
Siempre la culpa para el PP, es lo facil.

Pels pobles de la Safor ha dit...

El PP és ara mateix el gestor del territori valencià. La Generalitat Valenciana que governa, és la que té totes les competències en urbanisme i en territori, ha de fer el vist i plau a totes les modificacions del casc urbà. Si la Generalitat no dona el vist i plau un PAI no és fa. Si la Generalitat no treu un ajut en relació a alguna cosa, un municipi rural no té recursos per tirar-la endavant. El que si que depèn dels municipis és l'ordenament sota el vist i plau de la Generalitat, i aquest ordenament en el cas dels pobles que tu has citat està tot en mans de governs del Partit Popular. Així que si que la culpa és clarament del PP, que no contempla el territori com una prioritat.