19 de jul. 2010

Greenpeace alerta de la destrucció del litoral valencià

L'organització recorda que el govern valencià no ha fet cas dels advertiments del parlament europeu. Font - VilaWeb. La costa valenciana s'ha destruït molt els últims anys i es troba en perill. Aquest és el missatge central del nou informe (pdf) de Greenpeace, fet públic avui sobre l'estat del litoral de l'estat espanyol. Aquest informe assenyala el País Valencià com el territori de l'estat que més ha destruït el seu litoral en deu anys. L'organització recorda que l'any 2004 cada quilòmetre del litoral valencià ja rebia cinc vegades més ciment que la mitjana europea i que un any més tard l'activitat no va frenar-se, ans al contrari, es van programar 364.500 nous habitatges.



L'any 2007, diu, se'n van programar gairebé mig milió. Greenpeace afegeix que, malgrat els advertiments del parlament europeu sobre el model urbanístic valencià, el mes de maig el complex Marina d'Or (Plana Alta), anunciava 35.000 nous habitatges.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ese informe de Greenpeace lo podíais enviar al excelentísimo alcalde de Gandia, el progresista-socialista Orengo, y aun os diria que el ayto. de Gandia dirigido por él ha preservado el suelo de construcciones masivas.