27 d’abr. 2010

Bulevars terrorífics a Gandia, propostes devastadores

La cosa és caldeja, després de la primera campanya per construir la ciutat esportiva a la marjal i de la ofensiva dels col·lectius per la terra (samaruc i plataforma pels Pobles) i de part de la oposició (EU, BLOC, Verds i ERPV), l'ajuntament ha reubicat la proposta i la llança ara a un altra zona de la marjal més transformada (però que no deixa de ser marjal), i aparareix per fi la veritable causa de la ciutat esportiva, el bulevar per comunicar platja i Gandia en diagonal des de la entrada de Gandia per València fins a la rotona de la Universitat Politècnica....foscor especulativa...ni crisi econòmica, ni crisi de model territorial ni nous plantejaments...més del mateix...intel·ligència pura i dura!!!
Adjuntem article al voltant de la situació actual (aparegut al Mundo fa uns dies):

1 comentari:

Anònim ha dit...

Orengo y sus colegas quiere que a Gandia se le reconozca que es una gran ciudad porque eso significa grandes proyectos y grandes presupuestos. Por lo tanto necesita toda esa gente que falta para llegar a la población necesaria y como sea tiene que venir.
Solución, construir viviendas donde sea y como sea, que ya se llenarán luego. No se sabe cuando pero la obra ya estará hecha.

¡ Viva el "progresismo" de Orengo y Mut !.