8 de febr. 2010

Quatre anys després...però s'han oblidat de citar-nos!

Sens dubte és interessant la portada del Levante d'ahir diumenge 7 de febrer, fa un recorregut pels principals projectes d'urbanisme agressiu que es van encetar fa 6 anys i que des de la nostra plataforma tenim bona part de culpa de que no tiraren endavant. Tot i així, és estrany que no apareguem citats en cap paràgraf, fins i tot, apareixent una foto nostra en Alfauir, on vam anar a portar ciris...sota la foto diu: opositores al proyecto de campo de golf i adosados... però res del moviment popular que es va organitzar de forma comarcal sota el nom de PLATAFORMA PELS POBLES DE LA SAFOR. També es deixen per citar projectes tant importants com els dos macropais de Tavernes, el de Bancaixa i el del Massalari, que ambdues junts feien una burrada ben grossa de noves vivendes i dos camps de golf, o els intents de PAI's, parats a Barx i a Ador, a Almisserà...
Bé, de totes formes, ens alegrem de que 4 anys després el Levante recorde aquesta etapa de veritables lluites diàries, on la nostra plataforma va ser un punt d'unió, coordinació, esperança i organització contra un model de territori nefast, i a més a més, en portada comarcal.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Los campos de golf no se harán pero no cantéis victoria todavía.
Tened en cuenta que si no construyen las urbanizaciones previstas, harán otro tipo de construcciones, seguro.
En Villalonga, tanto el alcalde Juan Ros como el teniente de alcalde Antonio Moratal, harán todo lo posible para hacer otro tipo de urbanización. Tenedlo por seguro que estos dos pájaros intentarán construir por todos los medios posibles.

Anònim ha dit...

Para todo el mundo :
El que está en medio con traje es Juan Ros el alcalde, y la cuarta cabeza contando por la izquierda es el teniente de alcalde Antonio Moratal.
Esos dos cantamañanas han traido la ruina a Villalonga pero no a la de sus bolsillos personales y la de sus amigos.

Anònim ha dit...

Me he equivocado, es la cuarta cabeza contando por la derecha, la del tte. de alcalde.

Anònim ha dit...

El alcalde Juan Ros (abogado de profesión) se prodigó en aparecer en las televisiones locales contando la pena que le producía que la naranja ya no tenía valor, que había que buscar otros caminos. Y entonces apareció la genial idea del campo de golf más las macrourbanizaciones.
Pero él lo hacía por el bien de todos los de Villalonga, claro está.
Menudo urbanista de prestigio está hecho.

Y a todo ello, su mano derecha, es decir el tte. de alcalde, constructor, pero no pensemos mal.