16 de nov. 2009

Quin sopar més bonic!!!!!!!!!!!

Divendres passat es van lliurar els premis Circ de la Safor, que atorga la Plataforma pels pobles de la Safor, en el marc de les IV Xarrades de Tardor. Els premis, en plural, perquè este any han recaigut en dues persones: Josep Tarrassó i Vicent Ferrer. Tots dos són de Vilallonga i són el motor de l'Associació Cultural Baladre. Col·laboren amb la revista Bresca i a la seua esquena hi ha una bona caterva d'anys treballant pel medi ambient de la comarca, pels nostres pobles, moltes vegades en ambients adversos i enrarits i amb una societat mig endormiscada.
Hi ha qui diu que quan arriben estos premis és senyal que toca jubilar-se. Però ja ho vam deixar ben clar durant l'acte, davant quasi 70 persones que vam acompanyar a aquestes dues bones persones. De jubilar-se, res! Encara els queden anys per davant per continuar aquest camí que persones com Josep i Vicent, i moltes més, ens han mostrat.
Ajduntem un vídeo dels premiats, que ha penjat un companys de la plataforma,
esperem que us agrade:


La cançó és "Cada cosa té la llum", de Nèstor Mont. ;)
El premi entregat és una escultura de Joan Sapena (MOLTES GRÀCIES JOAN!!!!). Una magnífica escultura d'un arbre que resisteix la deforestació....un clar exemple del que és la Plataforma pels Pobles de la Safor i també com no, els seus premiats!!!!!!!!!
També adjuntem algunes fotos de l'acte1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin sopar més bonic, vaja que si!
Enhorabona a tota la gent!
Pels pobles de la Safor, per la defensa del seu legat!
José Mª