15 de set. 2009

El col·lectiu Baladre continua el bullici d'activitats a Vilallonga

Més activitat des de les associacions que formem Pels Pobles de la Safor, aquesta vegada des del col·lectiu Baladre de Vilallonga. Igual que feren els seus companys i veïns de Correllops, i que ja anunciaren al nostre blog, ara els companys de Baladre, ens envíen el seu programa d'activitats i ens conviden a participar.

ÀNIM PARTICIPEU, APORTEU IDEES, TRANSFORMEU LA VOSTRA REALITAT QUOTIDIDANA!!!

Programa

Vilallonga de la Safor, Primavera d’Hivern 2009

18 de setembre, divendres (7’30 vesprada):
Xarrada i projecció d’audiovisual: “Els moriscos 400 anys després de la seua expulsió” a càrrec de Vicent Mahiques (historiador) i Miquel Gómez (arqueòleg).


25 de setembre, divendres (7’30 vesprada):
Presentació del llibre “La senda dels lladres: bandolerisme al voltant de la serra de Mostalla” a càrrec del seu autor, Manel Arcos.


2 d’octubre, divendres (7’30 vesprada):

Xarrada-col.loqui: “Els saharauis, poble oblidat”. A càrrec de Salvador Pallarés membre d’ACAPS.


Totes les activitats tindran lloc a la Casa de Cultura del poble i són obertes a totes les persones interessades.

Les activitats que des dels col·lectius que formen la Plataforma pels Pobles de la Safor, són costoses de preparar, suposen un esforç voluntariós que s'ha de tenir molt en compte, evidentment és un esforç il·lusionant i agradable, en la majoria de casos i que ens serveix als que ho organitzem per aprendre més de nosaltres mateix, però tot i això és encara més agradable veure com els actes són útils per a la gent i serveixen per involucrar a més gent i per crear ambients i espais de debat i aprenentatge col·lectiu.
Així que us animem a tots a participar d'aquest programa d'activitats.