27 d’oct. 2008

Al·legacions del Grup Ecologista Samaruc-Ecologistes en Acció al PGOU de Villalonga


El Grup Ecologista Samaruc-Ecologistes en Accióde la Safor, entitat de la Plataforma Pels Pobles de la Safor, ha presentat les següents al·legacions al PGOU de Villalonga i us convida a baixar-vos-les i presentar-les en nom propi!

 "Si bé considerem el legítim dret del municipi de Villalonga a desenvolupar la seua planificació urbanística a través del Pla General i valorant com a raonable el canvi de sòl urbanitzable residencial i industrial a alguns sectors que suposen una ampliació del planejament actual, com les UE 6,7,8, de cap manera queda justificat el planejament en les dimensions en què s’exposa, on es legalitza la vivenda ilegal, es dispara la previsió de 4277 vivendes noves i 18.533 habitans, desapareixen tres milions de m2 d’horta, i provoca un balafiament il·lògic, insostenible i sense precedents de sòl, com molt bé apunta el resum de la Memòria Justificativa: el consumo del suelo es del orden de casi 5 veces. Consumo de suelo previsto en la Homologación: 591.198 m2. Consumo de suelo previsto en el PGOU: 2.853.002 m2. Incremento de consumo de suelo: 482 %..."

BAIXA'T L'ARXIU ARA MATEIX!!!!

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿ Por qué no haceis un pequeño reportaje del técnico redactor de los P.G.O.U. de Castellonet de la Conquesta y de Villalonga, que no es más que el ingeniero de caminos Bernardo Montserrat ?.

Los planes urbanísticos se redactan al gusto del político local de turno, pero interviene mucho la redacción del técnico.
Este puede buscar alternativas más sostenibles, debe informar a los políticos de todas las opciones posibles para que se dañe lo menos posible al medio ambiente.

Este señor (Bernardo Montserrat), en pocas palabras no tiene ni puta idea.

Está haciendo un daño increible con sus proyectos a toda La Safor.