11 de set. 2008

Noves imatges del gasoducte a Castellonet

Un veí de Castellonet ens ha passat noves imatges del gasoducte al seu pas per Castellonet. Agraïm la col·laboració i la preocupació i seguirem el tema amb atenció.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquestes fotos no representen be el mal que estan fent al paisatge i al terme de Castellonet, es impresionant pujar i vore tal canallada que no paraules.
L'amplaria es de més de 30 metres, i dalt hi ha un escaló de més 1'80 mts d'alt, ja dic, es digne de voreu de prop i ganes de posar-te a plorar en lo que están fent.
Desgraciats, mai es poseu el gas ciutat perque esteu fomentant açó.
Cal dir que hi han interesos entre Telefonica y ENAGAS S.A. perque al costat del gas hi ha un cable de fibra optica de telefonica, tot interesos.
Adeu

Anònim ha dit...

SI LA NATURA ES VIDA PERQUE LA DESTROSSEM!!

AQUETS ESTIU EM ESTAT A CASTELLONET DE VACANCES I ES UN POBLE ENCANTADOR I LA DESTROSSA QUE ES FA A LA MONTANYA ES VERGONYOS, VEURE COM UN MAQUINA VA TRENCANT LA MONTANYA FA MAL ALS ULLS , I TOTAL PER PASSAR UNS TUBOS.

QUE NO HI HAVIA UN ALTRE LLOC??

POLITICS FER-VOS-HO MIRAR!!!

DESDE CATALUNYA AMB AMOR!!

Anònim ha dit...

¿ Y yo me pregunto ?

Si el ancho de ocupación temporal es de 21 metros según proyecto, se podría denunciar al SEPRONA de la Guardia Civil el atentado ecológico que se está produciendo ya que estamos hablando se suelo protegido paisajístico ecológico.

No pueden pasarse de los 21 metros, no estamos hablando de un campo de naranjos si no de monte protegido.

Quizás les caería una buena multa a la empresa ENAGAS por tal atentado ambiental