10 d’ag. 2008

Enamorats de l’Ahuir, no canvies mai


Aconseguir enamorar a la gent de la platja l'Anhuir és el que pretén la campanya de sensibilització d'aquest espai d'oci gandiense.

Miquel Aleixit, President del Consell dels Joves de Gandia i Roger Cremades, Representant d’Ecologistes en acció del PV, han presentat la Campanya “Enamorats de l’Ahuir, no canvies mai”, sensibilitzadora de la plaja de l'Ahuir.
Un any més, dins de l’activitat del Voluntariat Ecològic de Gandia, el CJG amb la participació del Col·lectiu de Lesbianes i Gais de la Safor, la Plataforma pels Pobles de la Safor i Ecologistes en Acció del País Valencià, amb la col·laboració de l’IVAJ. Es realitza la campanya d’informació i sensibilització als usuaris de la platja de l’Ahuir.
Miquel Aleixit ha resaltat que amb el lema “Enamorats de l’Ahuir, no canvies mai”, el que es pretén es donar a conèixer tots els atributs d’aquest espai, que fan que ens enamorem d’ell.

Per altra banda, Roger Cremades ha comentat que des del punt de vista econòmic i turístic, la platja de l’Ahuir és un baló d’oxigen per al turisme de la comarca, si ningú no ho impedeix, donat que en un context de ciment i asfalt aquesta joia continua atraient a la comarca al turisme més exigent i conscienciat en paràmetres paisatgístics.

Per tant, aquesta campanya que està editada en valencià i castellà pretén donar a conèixer aquest espai als ciutadans que ens visiten, per a que d’aquesta manera els usuaris o visitants de la platja reivindiquen la seua conservació.