26 de des. 2007

La Plataforma pels Pobles de la Safor convoca a participar del Festhivern cultural celebrat a Benifairó de la Valldigna des del 26 al 31 de desembre

Durant els següents dies tindrà lloc a Benifairó tot un seguit de xarrades i activitats culturals que en la línia de la nostra plataforma, plantegen el futur inmediat de la nostra comarca. Per això convoquem a la gent dels nostres pobles a participar d'aquesta festa i a que s'arrimen a la Valldigna a escoltar, intervindre i debatre tot el conjunt de propostes que els organitzadors ens proposen. Així mateix projeccions, lectures de poemes i exposicions reflexionen al voltant del territori, la cultura i la nostra presència.

Pels Pobles de la Safor participa i coorganitza diferents actes d'aquest festival cultural a través de la seua exposició fotogràfica "Paisatges de la Safor, fins a on arribarem?" així com en la taula rodona del dia 27 de desembre.

Taula Rodona “Xarxa de l'aigua a la Valldigna: projectes i realitats”Benifairó de la Valldigna, dijous 27 de desembre de 2007, 18:00h Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, (Pça Església - Al costat del “llavador”)

EN PRIMERA FILA
Grup Pleïades IES “Valldigna”
Albert Vázquez. Ajuntament de Potries
Roger Pons, president de XÚQUER VIU
Jordi Puig, Ecomuseu Vernissa Viu
Valldigna Fòrum Sostenible
Salva Sanchis. PLATAFORMA PELS POBLES DE LA SAFOR
PKAT. Plataforma Kontra l'Alta Tensió i l'Especulació
FUCAT-Fórum Unitari Contra l'Alta Tensió