22 de maig 2007

“Pels Pobles de la Safor” enceta l’ALTRA CAMPANYA: “Per un vot responsable Vota contra els camps de golf i contra els PAI’s”

Des de “Pels Pobles de la Safor” vam començar la setmana passada una campanya destinada a la població de la nostra comarca, per demanar un vot responsable amb la terra, crític amb els que han proposat camps de golf i macrourbanitzacions sense que anaren als seus programes electorals de fa quatre anys.

La nostra campanya vol recordar als saforencs els projectes de; camps de golf, PAI’s, les canteres, els polígons, i les macrourbanitzacions que arreu de la Safor, han anat apareguent durant aquests últims quatre anys, proposats per constructores i defensats per alcaldes amb poca responsabilitat política. Volem recordar que tots aquests grans projectes destructors del medi, no anaven en els programes electorals dels partits i dels alcaldes que els han recolzat. Són projectes que multipliquen per tres i per quatre pobles com Vilallonga, Alfauir, Ròtova, Palma, Ador, Tavernes de la Valldigna, Simat...
Aquests partits polítics i aquests alcaldes han deixat que determinats constructors i promotors hagen fet els plans d’ordenació urbana del seus pobles, al seu gust, al gust i a les necesitats dels promotors,
“Pels Pobles de la Safor” ho ha denunciat contínuament durant aquests quatre anys i ara volem recordar-ho. Per això hem encetat aquesta campanya recordatòria, per a que els votants de la Safor voten a qui vullguen però contra tota aquesta forma de governar i d’enganyar al poble.
“Pels Pobles de la Safor” demana el vot per a les opcions polítiques que defensen el nostre territori. Aquelles que ens han recolzat i ajudat a dur el missatge i a denunciar als responsables de les agressions, aquelles formacions polítiques que van vindre a la manifestació de Vilallonga, de Gandia i a les de Compromís pel Territori a València. Demanem a la població saforenca que no permeta governar als culpables d’aquest desgavell. Demanem el vot per opcions verdes, ecologistes, que defensen el territori i una moratòria urbanística. És necessari.

La nostra campanya va començar el dissabte passat al Passeig de les Germanies amb el repartiment del nostre fullet informatiu i el repartiment d’enganxines i un tríptic “Pel Vot Responsable. Contra els Camps de Golf”. Continuarà al llarg d’aquesta setmana, amb pegada de cartells, repartiment de tríptics i repartiment d’informació a tots els nostres pobles.