5 de març 2017

#10anyssenseJoanPellicer #LaSafor - #Valldigna recorda els "deu anys sense Joan Pellicer"



El proper diumenge 5 de març tindrà lloc una nova edició de l’Homenatge a l’etnobotànic Joan Pellicer. La marxa tindrà lloc fins a la font dels Malladars (Xeraco), al Mondúver, un dels paratges que li agradava gaudir a l’etnobotànic de Bellreguard.

El 2017 es compleixen 10 anys de les pèrdua de Joan, i des de la Plataforma pels pobles de la Safor considerem important continuar recordant este savi de la botànica i amant de la natura. Ens queda tot el que ens va ensenyar i ens queda la seua obra; i el seu llegat, una part del qual encara resta per traure a la llum. També tindrà lloc un reconeixement al vilallonguer i company Toni Mascarell, membre del moviment ecologista de la comarca.

A les 9.00 h. Els membres de la Plataforma han previst una primera quedada al recinte firal de Gandia, per agrupar la gent en cotxes i poder pujar fins el Mondúver amb el mínim nombre de vehicles possibles. A les 9.45 h. els excursionistes quedaran a la font Nova de les Foies. I cap a les 10.45 h. el grup esmorzarà a la font dels Malladars. En acabar, tindrà lloc l’homenatge a Joan Pellicer i Toni Mascarell.