16 de febr. 2010

Un cap de setmana al voltant de les economies alternatives

El cap de setmana passat, la Plataforma pels Pobles de la Safor, juntament amb ACSUD-Las Segovias, va organitzar un espai per xerrar de les economies alternatives i de les experiències al voltant d'altra gestió monetària, altra agricultura, altre consum i en definitiva altre model territorial i social.

Va ser un cap de setmana ple d'activitats i d'experiències magnífiques, oradors de gran pedagogia, experiències sudamericanes, experiències casolanes, menjadors escolars, paella vegetariana (hem d'agrair al Casal Jaume I la seua hospitalitat al salvar-nos de la pluja!), xerrades de passadís, tendeta de materials...ens van faltar els correllops i la muixaranga que per motius climatològics es va tindre que anul·lar les seues actuacions...una llàstima doncs el públic havia mostrat força interés. El públic saforenc es va volcar en l'acte tot i la pluja constant que no va cesar durant el dissabte...entre 60 i 80 persones van estar entrant i eixint de les sales per escoltar les experiències dels companys i companyes sudamericans i de la resta de l'estat.

Una activitat que des de la plataforma estem orgullosos d'haver ajuda't a realitzar i de la qual comença una relació amb la ONG Acsud de la que esperem col·laborar en més activitats i accions.
Adjuntem fotos.


1 comentari:

José Mª Peiró ha dit...

Quina llàstima quan m'assabenté perquè en tenia ocupat el cap de setmana amb un curs irrenunciable. Com m'haguera agradat saber de primera mà el que va passar! De totes formes, pagaria la pena que es fera un resum.
Enhorabona, perquè "la Diània està que se sale"!!! :P
José Mª Peyró